Google

Kun kyseessä on Google-Ads, kannattaa luottaa asiantuntijaan. Google-Ads tuo mainontaan uutta tehoa.

Erilaisuus kannattamattoman kampanjan ja erittäin kannattavan kampanjan välillä on tietojen keruun ja optimoinnin tiukassa prosessissa.

Tehokas sosiaalisen median mainostusstrategia Instagramissa voi auttaa sinua kasvattamaan yritystäsi. Facebookin hienostuneiden kohdistusalgoritmien avulla saamme kohdistettua tuotteesi Instagramissa ihmisille , jotka todennäköisimmin tulevat asiakkaiksi.

Facebook

Sosiaalinen mainonta Facebookissa tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tehdä myyntiä kohdistamalla markkinoinnin työnimikkeiden, teollisuuden, väestötietojen ja kiinnostuksen kohteiden avulla.

Katso Facebookin mainostyypit – kuvakoot, tekstin rajat + kaikki mitä sinun tarvitsee tietää.

LUE LISÄÄ

Ads

GOOGLEN ERI MAINOSKANAVAT KÄYTÖSSÄ KAUTTAMME.

LUE LISÄÄ

Nettisivut

Zenda tarjoaa yrityksellesi modernit verkkosivut, tuotteen lanseeraussivun tai verkkokaupan nopealla aikataululla.

Ota meihin yhteyttä, niin tulemme keskustelemaan toiveistanne ja etsitään yhdessä tarkoituksiinne paras ratkaisu. Voimme katsoa tapaamisen aikana eri vaihtoehdot läpi ja aloittaa sivuston rakentamisen vaikka saman päivän aikana. Visuaalista näkemystä, ideoita, tietoa ja taitoa löytyy, olisitko sinä seuraava asiakkaamme?

WordPress

WordPress on valikoitunut toteuttamiemme nettisivujen alustaksi, koska se on maailman suosituin verkkosivujen julkaisujärjestelmä.

WordPress käyttöjärjestelmänä on laadukas ja taipuu vaativiinkin projekteihin miljoonien lisäosiensa tukemana. Siitä huolimatta se on kuitenkin helppokäyttöinen ja asiakas voi itse myös sitä paivittää. Lisäksi WordPress on edullinen, eikä vaadi mitään lisenssimaksuja.

VALMIS TAPAAMISELLE?

ONKO TEILLÄ IDEA MISSÄ VOISIMME AUTTAA?

OTA YHTEYTTÄ