SELKEÄT TAVOITTEET

Saavuta
tuloksia
 

Meillä markkinointi, hakukoneoptimointi, sisällöntuotanto, verkkosivujen rakentaminen ja graafinen suunnittelu ovat arkipäivää.
SELKEÄT TAVOITTEET

Saavuta
tuloksia

Meillä markkinointi, hakukoneoptimointi, sisällöntuotanto, verkkosivujen rakentaminen ja graafinen suunnittelu ovat arkipäivää.
MEISTÄ

Zenda:
Tehtävämme

Tehtävämme on kehittää markkinointia yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Zenda palvelee yrityksiä asiakaslähtöisellä ja avoimella otteella. Alussa toimintamme oli vahvasti verkkosivujen kehittämisessä, sekä google mainonnassa, mutta nykyään hoidamme myös digimarkkinointia, liidien generointia,  yritysten sosiaalista mediaa, mainosnäyttöjä, sisällöntuotantoa eri alustoilla, hakukoneoptimointia, web-hotellipaketteja ja graafista suunnittelua. Ala kehittyy nopeasti ja pyrimme aina kehittämään itseämme, sekä hankkimaan uusinta osaamista tämän hetken uusimmista työkaluista ja menetelmistä. Toimimme yli rajojen ja asiakkaan liiketoiminnan markkinointi maailmalla onnistuu yhtä luontevasti, kuin paikallinen markkinointi.

Osaamista ja kokemusta alasta on karttunut jo yli 20 vuoden ajan. Mainonnan saralla kehitymme ja kouluttaudumme jatkuvasti esim. Facebookin ja Googlen asiantuntijoiden avulla, jotta voimme palvella asiakkaitamme paremmin ja tarjota tämän hetken parhaat työkalut ja tuotteet yritysten käyttöön. Kaiken tämän lisäksi teemme koulutuksia yrityksille, oppilaitoksille ja seurakunnille, jotka haluavat kehittyä markkinoinnissa, somessa tai nettisivujen päivityksessä. Referenssit-sivulta pääset katsomaan meidän valmistuneita projekteja.

Asiakastyytyväisyys
Vaikuttavia lopputuloksia
Projektien onnistuminen
Nopea ongelmanratkaisu
Tiimityö
https://www.zenda.fi/wp-content/uploads/2024/04/zendalogo8.4.20.35.png

Konsultointi + muut palvelut

Toteutamme toimivia markkinointikampanjoita, jotka kohdistetaan potentiaalisiin asiakkaisiin.

Tarkempaa tietoa:

Konsultointi

Tarjoamme asiantuntevaa konsultointia markkinointistrategioista ja kampanjoiden suunnittelusta. Autamme sinua löytämään juuri parhaat ratkaisut ja strategiat liiketoimintasi kasvattamiseksi.

Hakukoneoptimointi (SEO):

Parannamme verkkosivustosi näkyvyyttä hakukoneissa ja varmistamme, että se saavuttaa halutun yleisön. Käytämme tehokkaita SEO-strategioita, jotka auttavat sinua nousemaan hakutulosten kärkeen.

Sosiaalisen median mainonta:

Luomme houkuttelevia ja vaikuttavia mainoskampanjoita sosiaalisen median alustoilla, kuten Facebookissa, Instagramissa ja LinkedInissä. Tavoitteena on sitouttaa kohdeyleisöäsi ja kasvattaa brändisi näkyvyyttä.

Google Ads-mainonta:

Hyödynnämme Google Ads -alustaa tehokkaasti tavoittaaksemme potentiaaliset asiakkaasi hakutuloksissa ja muissa verkkomainospaikoissa. Käytämme kohdennettua mainontaa saavuttaaksemme parhaat tulokset.

Verkkosivustot:

Tarjoamme ammattimaisia verkkosivustojen suunnittelu- ja kehityspalveluita, jotka ovat visuaalisesti houkuttelevia, sekä käyttäjäystävällisiä. Tavoitteenamme on luoda sivusto, joka tukee markkinointistrategiaasi ja auttaa saavuttamaan liiketoimintatavoitteesi.

Analytiikka ja seuranta:

Seuraamme jatkuvasti markkinointikampanjoidesi suorituskykyä ja teemme tarvittavat muutokset ja optimoinnit saadaksemme parhaat tulokset. Tuotamme selkeitä raportteja ja analyyseja, jotka auttavat sinua ymmärtämään kampanjoidesi vaikutusta.
TÄYSIN SITOUTUNUT

Markkinointi ja mainonta
on intohimomme

Autamme yrityksiä saamaan lisää liikennettä ja saamaan kestävää kilpailuetua hyvin toteutetulla ja tehokkaalla markkinoinnilla.
012345678900123456789001234567890+

Mainoskampanjoita ja verkkosivuja

0123456789001234567890+

Asiakkaita

0123456789001234567890+

Yrityksen brändäystä

https://www.zenda.fi/wp-content/uploads/2019/04/img-passion.png

YHTEYSTIEDOTOta meihin yhteyttä

Lähetä meille sähköposti milloin haluat. Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä.
Osoite
Parolantie 43,
13720 Hattula
Puhelinnumero
029 1705100
Sähköposti
asiakaspalvelu@zenda.fi
ILMAINEN KONSULTAATIO

Keskustellaanko verkkosivuista tai markkinoinnista?

Zendassa vahvuudet ovat web designin, digitaalisen markkinoinnin ja graafisen suunnittelun alalla. Tarjoamme laajan valikoiman palveluita, jotka auttavat yrityksiä menestymään verkossa. Olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme parhaan mahdollisen palvelun ja luomaan kestäviä kumppanuuksia.


  Arguendo_logo
  logo-800-800x437
  logo550-1400x837-800x478-2
  logo_bw
  ZENDAMainostoimisto
  Tehtävämme on kehittää markkinointia yhteistyössä asiakkaan kanssa.
  SIJAINTIMMEMistä meidät löytää?
  Parolantie 43, 13720 Hattula
  SOMEZenda sosiaalinen media
  ZENDAMainostoimisto
  Tehtävämme on kehittää markkinointia yhteistyössä asiakkaan kanssa.
  SIJAINTIMMEMistä meidät löytää?
  Parolantie 43, 13720 Hattula
  SOMEZenda sosiaalinen media

  © Copyright 2017 – 2024 | Sivuston rakentaja Zenda | All Rights Reserved

  Powered by WordPress

  © Copyright 2017 – 2024 | Sivuston rakentaja Zenda | All Rights Reserved | Powered by WordPress