TYYLIKKÄÄT VERKKOSIVUT

Uudet verkkosivut:
Alustana WordPress

WordPress tarjoaa tehokkaan ja joustavan alustan, joka mahdollistaa ammattimaisen ja toimivan verkkosivuston luomisen helposti ja nopeasti. Käytämme WordPressin laajaa valikoimaa laajennuksia, ja räätälöimme verkkosivut yrityksesi tarpeisiin sopiviksi. Luomme sivuston, joka edistää brändin tunnettavuutta ja sitouttaa kävijöitä tehokkaasti.
TYYLIKKÄÄT VERKKOSIVUT

Uudet verkkosivut:
Alustana WordPress

WordPress tarjoaa tehokkaan ja joustavan alustan, joka mahdollistaa ammattimaisen ja toimivan verkkosivuston luomisen helposti ja nopeasti. Käytämme WordPressin laajaa valikoimaa teemoja ja laajennuksia, jotka räätälöimme yrityksesi tarpeisiin sopiviksi. Luomme sivuston, joka edistää brändin tunnettuutta ja sitouttaa kävijöitä tehokkaasti.

1. Verkkosivustojen suunnittelu ja kehitys WordPress-alustalla:

Tarjoamme ammattimaisia verkkosivustojen suunnittelu- ja kehityspalveluita käyttäen WordPress-alustaa. Luomme sinulle käyttäjäystävällisen ja visuaalisesti houkuttelevan sivuston, jonka päivittämisestä ja ylläpidosta voitte huolehtia itse.

2. Houkutteleva visuaalinen suunnittelu:

Suunnittelemme ja räätälöimme sivustonne ulkoasun ja käyttökokemuksen toiveidenne mukaisesti. Tarjoamme visuaalista suunnittelua, joka heijastaa brändinne persoonallisuutta ja tavoitteita.

3. Toiminnallisuuden integrointi ja laajennukset:

Sivuston optimointi ja käyttökokemuksen parantaminen ovat keskeisiä tekijöitä verkkosivuston menestyksen kannalta. Hyvin optimoitu sivusto ja hyvä käyttökokemus voivat parantaa kävijöiden sitoutumista, lisätä konversiota ja vahvistaa brändimielikuvaa.

4. Sisällön hallinta ja päivitykset:

Tarjoamme helppokäyttöisen sisällönhallintajärjestelmän (CMS), jonka avulla voitte päivittää ja hallita sivuston sisältöä helposti ja nopeasti. Voitte lisätä uusia sisältöjä, päivittää tekstiä ja kuvia sekä muokata sivustonne rakennetta tarpeidenne mukaisesti.

5. Jatkuva tuki ja ohjeistus:

Tarjoamme jatkuvaa tukea ja ohjeistusta sivustonne päivittämiseen ja ylläpitoon liittyvissä kysymyksissä. Voitte ottaa meihin yhteyttä aina, kun tarvitsette apua tai neuvoja sivustonne hallinnassa.

6. Turvallisuus ja varmuuskopiointi:

Huolehdimme sivustonne turvallisuudesta ja varmuuskopioinnista, jotta voitte olla varmoja sivustonne turvallisuudesta ja tietojen säilymisestä. Päivitämme tarvittaessa sivustonne tietoturvaa ja varmuuskopioimme sivuston säännöllisesti.

Tässä oli lähtökohtaesitys uusien verkkosivujen suunnittelusta ja kehittämisestä WordPress-alustalla. Huomioimme, että päivitätte ja ylläpidätte sivustoa itse, minkä takia suunnittelemme sen mukaisesti teille helppokäyttöisen ja hallittavan kokonaisuuden.

VERKKOSIVUT YRITYKSELLESI

Oletko kiinnostunut
verkkosivujen hankinnasta?

Haluatko vahvan ja ammattimaisen verkkoläsnäolon WordPressin avulla? Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnittelemme ja kehitämme yrityksellesi näyttävät verkkosivut, jotka erottuvat kilpailijoista ja tukevat liiketoimintasi tavoitteita.


  YHTEYSTIEDOTOta meihin yhteyttä

  Lähetä meille sähköposti milloin haluat. Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä.
  Osoite
  Parolantie 43,
  13720 Hattula
  Puhelinnumero
  029 1705100
  Sähköposti
  asiakaspalvelu@zenda.fi
  Arguendo_logo
  logo-800-800x437
  logo550-1400x837-800x478-2
  logo_bw
  ZENDAMainostoimisto
  Tehtävämme on kehittää markkinointia yhteistyössä asiakkaan kanssa.
  SIJAINTIMMEMistä meidät löytää?
  Parolantie 43, 13720 Hattula
  SOMEZenda sosiaalinen media
  ZENDAMainostoimisto
  Tehtävämme on kehittää markkinointia yhteistyössä asiakkaan kanssa.
  SIJAINTIMMEMistä meidät löytää?
  Parolantie 43, 13720 Hattula
  SOMEZenda sosiaalinen media

  © Copyright 2017 – 2024 | Sivuston rakentaja Zenda | All Rights Reserved

  Powered by WordPress

  © Copyright 2017 – 2024 | Sivuston rakentaja Zenda | All Rights Reserved | Powered by WordPress